Meet the Habimat X2

De Habimat X2 is een unieke telefoon en toonaangevend binnen de zakelijke communicatie. Met de Habimat X2 belt u sneller, efficienter en eenvoudiger.

Bovendien is het een van de betere opties in combinatie met Voip/ internetbellen. “Gemaakt in Zwitserland” en onderhevig aan continue innovatie zorgt de Habimat voor een goede interactie van processen. Wilt u het bellen naar de hand zetten en uw organisatie een dienst bewijzen door de juiste oplossing te kiezen? Dan is de Habimat X2 uw oplossing!

Free Demo 

…en meer

Voicemail

Wie heeft er een bericht achtergelaten? Het scherm laat u zien wie er heeft gebeld, het tijdstip, de gespreksduur en het aantal ontvangen berichten. Wat moet het antwoordapparaat de bellers melden en wanneer? Het invoeren van verscheidene teksten is kinderspel. Iedere tekst heeft een sleutelwoord, zodat u altijd de juiste tekst voor het juiste moment kunt activeren. Alternatief is de automatische weekschakeling. Via een beveiligde toegang kan u op afstand uw antwoordapparaat afluisteren.

Free Demo 

Gespreksopname

Heeft u een goed gevoel na het gevoerde gesprek? Natuurlijk, want ieder gesprek wordt automatisch opgenomen zodat er geen informatie verloren kan gaan en er niets kan worden vergeten. Dit betekent dat u ieder gesprek op elk tijdstip kan terughalen, wat u in staat stelt om alles te kunnen noteren zoals namen, nummers, adressen, prijzen enzovoort. Bovendien kunt u ieder punt uit een gesprek terughalen.
Belangrijke opnames kunt u vergrendelen zodat die niet gewist kunnen worden.

Free Demo 

Adressen & bestanden

De Habimat X2 biedt u de mogelijkheid om een vrij groot adressenbestand op te bouwen.Tot maximaal 10.000 klantgegevens. Per contact kunt u het adres en allerlei aanvullende gegevens en bestanden opslaan. Met de Habimat X2 kunt u dus uitgebreide bestanden aanleggen. En dat volgens een structuur die u zelf het best past. U kan namelijk zelf extra velden aanmaken zodat u een bestand helemaal naar wens kan opmaken. De Habimat X2 vindt altijd de juiste contactpersoon terug, hoe u uw bestand ook heeft vorm gegeven.

Free Demo 

Slimme zoekfunctie

Niets zo vervelend als vergeefs zoeken naar uw info. Middels de slimme zoekfunctie krijgt u direct door de Habimat voorgeschoteld wat u kwijt was. Bijvoorbeeld een gesprek, notitie, naam, telefoonnummer, prijs of een code etc. etc.

Free Demo 

Handsfree

De hoogwaardige geluidskwaliteit zorgt ervoor dat u hoofd en handen vrij heeft om een optimaal gesprek te voeren met de hoorn op de haak. U hoeft dus niet per definitie de hoorn van de haak te liften.

Free Demo 

Data Backup

Een Back up maken van uw waardevolle gegevens op de Habimat X2 kan met de unieke Habimat X2 Safe Card. Volautomatisch dan blijft de Safe Card in het apparaat of handmatig dan houdt u de kaart op een veilige plaats.

Free Demo